Kulturní dům

Vázafest

/ Daniel Šimek

Pátek 26. červenec Vázafest, koupaliště Nové Město na Moravě. Léto, pohoda neřízené veselí , regionální, známější i zcela nové kapely to je Váza Fest, open …

Vázafest

Pátek 26. červenec Vázafest, koupaliště Nové Město na Moravě. Léto, pohoda neřízené veselí , regionální, známější i zcela nové kapely to je Váza Fest, open air festival na koupališti v Novém Městě na Moravě.

A program by mimo jiné mohl vypadat třeba takhle:

Mucha – asi někdy od 17:00 hod.
Karel na nákupech – 18:30 hod. pokud stihne nakoupit.
Lady Kate – náš tip je okolo 20:15 hod.
Kapitán Demo – okolo 22:00 hod. by to mohlo klapnout.
Hrabě Monte Crazy – 23:00 hod. když budou brát ryby tak i později

Jo a vstup je tak nějak dobrovolný.

Mucha – asi někdy od 17:00 hod.
Brněnská pseudopunková formace sdružená kolem písničkářky a podivínky Nikoly Muchové, jež se do povědomí společnosti dostala svým nevybíravým vystupováním, podivným účesem a zejména svými provokativními písněmi oslavující mužskou neschopnost, genderovou nespravedlnost, různé úchylky, menšinový útlak, život v moravské metropoli a jiné podivnosti života.
S kytarou vystupuje od svých 15 let a tvrdí, že se na ni stále nenaučila hrát.

 

Karel na nákupech – 18:30 hod. pokud stihne nakoupit.
Karel na nákupech byl založen na vlastní žádost! A to doslova. Byli jsme s kamarády nakupovat v obchodním centru, kde jsme potkali Karla, který si zapomněl peníze. Proto nás vysloveně požádal, abychom ho založili. Tak jsme založili Karla na nákupech.
Karel je producent jisté vydavatelské firmy. Celým jménem se jmenuje Charles Mark Eting a je autorem celého odvětví, které se podle něj jmenuje marketing.
Karel se založil již někdy v roce 2004. Od té doby prošel řadou historicky velmi nezajímavých změn. Samotného Karla neustále zveme k účasti na koncertech, ale zatím s námi nikdy nehrál, většinou je na nákupech.

Lady Kate – náš tip je okolo 20:15 hod.
Gothic metalová kapela z Vysočiny je na scéně od roku 2007 a koncertuje nejen u nás a našich slovenských sousedů, ale také na Ukrajině a v letošním roce i v Německu a Holandsku. Lady Kate hraje vlastní tvorbu s anglickými texty a jejich skladby už hrály i v tuzemských radiích i TV.

Kapitán Demo – okolo 22:00 hod. by to mohlo klapnout.
Alter ego všestranného hudebníka a umělce Jiřího Buriana, se představí na Váze. Jistě všichni znáte světoznámý klip Zlatíčka.
„Česko-italský ropný magnát a několikanásobný mistr světa v psaní refrénu“ Kapitán Demo v novém singlu Zlatíčka stvořil podle svých slov svůj „zatím největší hit, na který trénoval víc než patnáct let (závodně), a to i v minulosti.“
V rámci šíření pozitivní energie a dobra nabádá Kapitán Demo v klipu k singlu i mimo něj všechny obyvatele naší planety, aby byli #zlaticka.
„Na tomhle singlu spoluprcaly největší hvězdy showbusinessu ze 70. let, točil se v Persii, což je nejlukrativnější oblast v rámci našeho businessu s čakrama. Náš svět je plný nenávisti a týká se to i budoucnosti, a proto jsem přišel s novou mentální technologií, že všichni jsou Zlatíčka, fungující na principu ,on do tebe chlebem‘,“ prozrazuje k novince Kapitán Demo.

Hrabě Monte Crazy – 23:00 když budou brát ryby tak i později
Alternativní rocková kapela z Nového Města na Moravě fungující od března 2018, složená z pěti nadšených muzikantů, kteří si libují v dramatické muzice a chaotických textech. K tématům, kterými se zabývá patří například sex, rybolov nebo uzeniny.

tancirna-2019-2020nkz-odkazy-plesy-2024-bilaszif-leadermedin_logo