Kulturní dům

Váza Fest 2018 – 5. ročník hudebního festivalu

/ Daniel Šimek

Léto, pohoda s přáteli a rodinou u vody, regionální, známější i zcela nové kapely to je přesně Váza Fest, půldenní open air festival v docházkové …

Váza Fest 2018 – 5. ročník hudebního festivalu

Léto, pohoda s přáteli a rodinou u vody, regionální, známější i zcela nové kapely to je přesně Váza Fest, půldenní open air festival v docházkové vzdálenosti od Nového Města.  27.července se bude u novoměstského rybníku Koupaliště  konat již 5. ročník multižánrového festivalu, který dává šanci zahrát i méně známým nebo zcela novým kapelám.

15:00

PowDoby kdy tato partička ze ZUŠ Nové Město na Moravě hrála swing na večírcích v lepší společnosti jsou dávno pryč. Dneska se při jejich koncertech červenají i pankáči.

17:00

Skalingrad United To je neortodoxní ska kapela ovlivněná především konzumací velkého množstvím prášků a objevováním vesmíru.

18:15

KSV – Kapela bývalých trampů zpívajících písně o lásce, přírodě, komárech a jiných zvířátkách. Inspiraci k tvorbě někteří členové čerpali převážně ve Sportu.

19:15

Magua – Mladá dívčí kapela, složená převážně z mužů, kteří hrají trošku tvrdší rokenrol. O kapele se ví, že ráda nosí růžové spodní prádlo.

20:30

První Hoře – Futuristický punk-jazz. Osobitý hudební projekt složený z hráčů s Pakistánu, Hlinska a dalších světových velmocí. Kapela se údajně podílela na nahrávání příběhu o včelích medvídcích.  Pří produkci této kapely dojde k úplnému zatmění měsíce.

22:00

HUDBA PRAHA band Původní receptura se starým obsahem…   Pokračování původní Hudby Praha po rozpadu v roce 2015.
Pět kmenových členů, originální zvuk. Charakteristický souzvuk kytar bratří Zatloukalů, zakládajících členů skupin Jasná Páka a Hudba Praha a rytmika, bubeník Ludvík „Eman“ Kandl s basovým kytaristou Jirkou Jelínkem, jsou zárukou původního soundu kapely. Zpěvák Zdeněk Hnyk, jehož hlas můžete znát z vysílání pražského Radia 1, vokalistky Jarmila „Jamajka“ Koblicová, která byla rovněž dlouholetou oporou Hudby Praha, a Lucie Jandová spolu se saxofonistou Jakubem Doudou sestavu skvěle doplňují. Aktuální turné se jmenuje Tak spolu jdem… Hrají léty prověřené hity jako Paralet, Ryba Badys, Špinavý záda, Pal vocuď, Cizej chlap, Holka Tonka, To tak, Marihuana, Máma táta, Můry, Lunapark, Zákon o zachování energie…

Časy začátků produkce jsou orientační a mohou se mírně měnit:-)

Vstupné dobrovolné, na akci bude pořizován foto a audiovizuální záznam.

 

tancirna-2019-2020nkz-odkazy-plesy-2024-bilaszif-leadermedin_logo